همسر سخنگوی دولت نهم مدعی شد: در تما‌م‌ تخریب‌ها علیه احمدی‌نژاد هاشمی رفسنجانی نقش دارد‌. 

به گزارش فارس، فاطمه رجبی همسر غلامحسین الهام و نماد رسانه‌ای حامیان دولت نهم دیشب (شامگاه یک شنبه) در همایش بانوان حامی احمدی‌نژاد در قزوین که در سالن کوثر برگزار شد، اظهار داشت: اگر عنایت امام زمان (عج) نبود با همه توطئه‌ها، تخریب‌ها، تهمت‌ها و ترفندها که از زمان معاویه و عمروعاص نیز بدتر و کشنده‌تر بود، به طور قطع احمدی نژاد دوام نمی‌آورد. 

وی ادامه داد: احمدی نژاد ثمره انقلاب 30 ساله و فکر شیعی ماست و او به ملت ایران عزت داد و مقام معظم رهبری نیز از این عزت بارها تجلیل کرد. 

نماد رسانه‌های حامیان آقای احمدی‌نژاد اضافه کرد: امروز دشمنان امام زمان از آمریکا و اسرائیل و مافیای قدرت و ثروت به صحنه آمدند تا شکست چهار سال گذشته خود را جبران کنند و از این ملت رأی داده به احمدی نژاد، انتقام بگیرند و برای قدرت از دست رفته و کوتاه شدن دستشان از منابع مالی مملکت تلاش کنند و بازگردند. 

نویسنده کتاب «احمدی‌نژاد؛ معجزه هزاره سوم» افزود: انتخاب احمدی نژاد انتخابی اسلامی و انتخابی فاطمی است و در چهار سال گذشته این رأی فاطمی باعث شد تا رقیب قدرتمند احمدی نژاد با تمام توان و پشتوانه داخلی و خارجی از حیث نظر خود، ناباورانه شکست خورد و کسی مانند احمدی نژاد با آراء 17 میلیونی به قدرت اجرایی کشور راه یافت. 

فاطمه رجبی عنوان داشت: پشتوانه احمدی نژاد، خدا، عنایت امام زمان و مردمی است که به درستکاری و راستگویی او اطمینان دارند، مردم سال‌ها بود که راستگویی و درستکاری از دولتمردان ندیده بودند، البته تا قبل دولت احمدی نژاد مافیای فرهنگی مطبوعات را در اختیار داشتند و رسانه ملی برای دولت‌ها کار می‌کرد و حتی مجلس هفتم در یک سالی که با دولت اصلاحات زندگی کرد، کمترین اشاره‌ای به تخلفات آنان نکرد. 

وی تصریح کرد: من دفاع از عملکرد احمدی نژاد را به مردم وا‌گذار می‌کنم ولی این تخریب‌ها و تهمت‌هایی که به دولت نهم از سوی نامزدها و جناح‌های مخالف روا داشته می‌شود از رقابت فراتر رفته و دشمنی است، هیچ نامزدی برنامه ارائه نداده و فقط احمدی نژاد را تخریب کرده و ناسزا و دروغ می‌گوید. 

همسر سخنگوی دولت توضیح داد: با توجه به شدت تخریب‌هایی که صورت می‌گیرد، تصور نمی‌کردیم که تاریخ اسلام در نظام جمهوری اسلامی تکرار شود، آن هم توسط کسانی که برخی لباس دین بر تن دارند و اگر 1400 سال قبل نبودیم تا ببینیم چه اتفاقی روی داده، امروز این موضوع را مشاهده می‌کنیم. 

نماد رسانه‌ای حامیان احمدی‌نژاد و مشهورترین فرد حامی دولت دولت اعلام کرد: برخی قانون‌گرایی احمدی نژاد را تخریب کرده و می‌گویند ما احساس خطر کردیم و بیان می‌کنند رئیس جمهور در این چهار سال قانون‌گرایی نداشته است اما این مدعیان، خود اقدامات غیرقانونی داشتند. برای نمونه در زمان امام استعفا دادند و در نامه‌ای بیان کردند احتمال می‌دادیم مجلس به پنج وزیر رأی ندهد، در مجلس ششم تحصن کردند، لایحه‌ای از سوی رئیس جمهور برای افزایش اختیارات به مجلس دادند و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و بودجه بر خلاف قانون ایجاد شد. 

فاطمه رجبی گفت: قانون‌گریزی بالاتر از اینکه چند ماه قبل از آغاز زمان قانونی، تبلیغات انتخابات را آغاز کردند و یکی از کاندیداها نیز برای سخنرانی در دانشگاه امیرکبیر در روز چهارشنبه مجوز داشت ولی روز شنبه به این دانشگاه رفت. 

وی یادآور شد: برخی بحث دانشجوی ستاره‌دار را در دولت احمدی نژاد مطرح می‌کنند و می‌گویند این امر به این دوره اختصاص دارد در حالی که خود من دانشجوی ستاره‌دار و محکوم دوره موسوی هستم.
 
این فعال سیاسی تندرو خاطر نشان سخت: اکبر اعلمی نماینده تبریز در مجلس قبل که از اصلاح طلبان است در اطلاعیه‌ای علیه اصلاح طلبان بیان کرده نگذارید بگویم فساد، سوءاستفاده و قانون شکنی از نفت جلوتر رفته بود. 

وی عنوان داشت: می‌گویند سود سهام عدالت تبلیغات است در صورتی که قرار بوده سود سهام هر سه ماه پرداخت شود و این ایام نیز زمان تعیین شده برای پرداخت سود سهام است. 

فاطمه رجبی تأکید کرد: امام گفت تلاش کنید بر قلب‌ها نفوذ کنید و با زور سرنیزه نمی‌شود بر مردم حکومت کرد، احمدی نژاد را خدا بر قلب‌ها حاکم کرده است، احمدی نژاد را به خاطر شعارهای عدالت محورانه و ساده‌زیستی چهار سال بمباران کردند و من خشونت اینها و مردم ستیزی آنها را در حکومت دیدم. 

وی بیان داشت: در دوره توسعه و سازندگی تورم تا 49 درصد بالا رفت و کسی اعتراض نکرد، در دولت اصلاحات تورم از 25 درصد گذشت و حتی عکس این موضوع را بیان کردند در حالی که اعتیاد، بیکاری و بی‌بندوباری و ایدز ثمره کدام دولت بود و آیا احمدی نژاد جامعه را سالم تحویل گرفت و در این چهار سال اینگونه شد، اشتباه احمدی نژاد این بود که به مردم نگفت چه دولتی را تحویل گرفته است. 

این حامی احمدی نژاد تصریح کرد: احمدی نژاد پول نفت را کجا هزینه کرد، بیمارستانی در آمل در سال 61 کلنگ خورده بود و تا سال 84 پنج درصد پیشرفت داشت و در دولت نهم این بیمارستان و سایر پروژه‌های نیمه کاره به اتمام رسید، مردم این مسائل را می‌بینند ولی می‌شود مانند دوران امیرالمومنین مسائل را وارونه جلوه داد به طوری که زمانی که حضرت علی (ع) به شهادت رسید، برخی پرسیدند حضرت علی (ع) کجا به شهادت رسید، گفتند محراب و آنها بیان کردند مگر حضرت علی نماز می‌خواند و امروز چنین دورانی را شاهد هستیم. 

وی اعلام کرد: در دور نخست سفر رئیس جمهور به کرمان 40 هزار نفر کپرنشین در اطراف شهر کرمان بود و احمدی نژاد تا سفر دور دوم 60 درصد اینها را به خانه تبدیل کرد، ایشان کسی است که وعده ناهار خود را از خانه آورده و از بیت‌المال مصرف نمی‌کند. 

رجبی گفت: احمدی نژاد نشان داد زمامدار اسلامی حق ندارد اشرافیت داشته باشد. 

وی ادامه داد: در بحث هسته‌‌ای و قرارداد سعد‌آباد بیان می‌کنند در آن شرایط کشورهای اروپایی و آمریکایی ما را از سه جبهه در خطر گذاشتند، شما که می‌گویید تمام دنیا با ما خوب بود، این احمدی نژاد بود که پلمب هسته‌ای را شکست و دانشمندان هسته‌ای امروز از احمدی نژاد حمایت می‌کنند. 

همسر سخنگوی دولت اظهار داشت: آنها چهار سال در خطبه‌های نماز جمعه بیان کردند خطر جدی حمله آمریکا وجود دارد ولی احمدی نژاد بیان کرد قطعنامه‌ها کاغذ پاره است و امام فرمود اگر به دشمن هجمه نکنید به شما هجمه خواهد داشت و با این قدرت اسلامی، در دوره احمدی نژاد برای نخستین بار روزی با عنوان روز ملی خلیج فارس نامگذاری شد و خلیج همیشه فارس در تاریخ ثبت شد. 

مشهورترین فعال سیاسی حامی دولت نهم در پایان گفت: هاشمی رفسنجانی می‌گوید انتخابات ناسالم، تا رأی‌ها را به سوی خود آورد و در همه تخریب‌ها علیه احمدی نژاد، هاشمی نقش دارد. 

سخنان فاطمه رجبی در همایش بانوان حامی احمدی نژاد

پایگاه خبری شهاب نیوز

سه شنبه نوزدهم 3 1388

احمدی‌نژاد در ادامه صحبت هایش پیرامون 24 سال گذشته ادامه داد: در 8 سال بعد از آن نیز دولت علیه یک روزنامه منتقد مدام فعالیت می‌کرد و حتی رئیس دولت از تریبون‌های مختلف آن یک روزنامه را تحت فشار قرار می‌داد. در 8 سال سوم نیز کوچکترین نقد، با هجوم سنگین مواجه می‌شد و حتی یادم هست که در دانشگاه خودمان یک استاد یک نقد کوچک منتشر ‌کرد اما آنچنان به او حمله کردند و گفتند تو ضد دوم خرداد و ضد دولت و ضد رئیس جمهور هستی و پیام را دریافت نکرده‌ای.

رئیس جمهور تصریح کرد: اما در این 4 سال در مقابل هجمه بسیار سنگین، عکس‌العمل نشان ندادیم و 4 سال است که بیش از 20 روزنامه و صدها سایت و تریبون حرف‌های ناروا و تهمت و دروغ منتشر می‌کنند. اما ما آنها را در راستای پیشرفت کشور تحمل کردیم و جالب است آن کسانی که آن سه دوره 8 ساله را اداره کردند حالا می‌گویند این دولت از مسیر منحرف شده است درحالی که ما در هر شاخص چند برابر آنها کار کردیم.

وی تصریح کرد: به حول قوه الهی و به مدد امام زمان و ایستادگی رهبری عزیز و ملت ایران ما در سیاست خارجی اکنون در اوج هستیم اما آنها می‌گویند باید به گذشته برگردیم و با آنکه 24 سال کارها در دست آنها بود و اکنون مردم فرد دیگری را انتخاب کردند، باز هم می‌خواهند با تهمت و فحش کارها را به گذشته برگردانند و حتی وقتی می‌گوئیم نقد خود را ارائه دهید، حرفی برای گفتن ندارند و فقط دیگران را متهم می‌کنند و این به معنای سوء استفاده از نقد و آزادی است؛ البته تحمل من بالاست و قبل از این هم گفتم که آنها را بخشیده‌‌ام اما اگر لازم شود بخاطر دفاع از حقوق ملت مجبور خواهم شد که بگویم در این سه دوره 8 ساله چه اتفاقاتی افتاده است و پرونده آنها را باز کنم که امیدوارم این کار لازم نشود.

وی تصریح کرد: ما درباره حرف‌هایی که می‌زنیم سند داریم و هرچه که می‌گوئیم با آدرس روی زمین نشان می‌دهیم و آنها هم باید برای حرف‌هایشان سند ارائه دهند؛ ما که دعوا نداریم ما می‌گوئیم باید منطقی گفتگو کرد و به ملت هم که ایمان داریم و همه باید در برابر انتخاب ملت تسلیم شویم؛ یک بار بعد از 24 سال مردم فردی غیر از آنها را انتخاب کردند اما آنها می‌گویند ملت منحرف شده است درحالی که باید بگذارند عده‌ای غیر از آنها هم کشور را اداره کنند.

احمدی‌نژاد پیشرفت کشور را نیازمند همدلی دانست و خاطرنشان کرد: من خدمتگذار ملت هستم و برای کار در جهت خدمت به مردم خدا شاهد است که حتی یک روز را هم از دست نداده‌ایم.
عصر ایران
دوشنبه یازدهم 3 1388

رئیس جمهور به برخی از دستاورد‌های دولت نهم در زمینه زنان و جوانان اشاره کرد و گفت: ظرفیت تحصیلات تکمیلی در دولت نهم 70 درصد افزایش یافت و امکانات ورزشی نیز دو برابر شد و فرصت‌هایی از جمله صندوق مهر امام رضا(ع) و مسکن مهر راه‌اندازی شد که در زمینه مسکن مهر از تابستان امسال منابع سرازیر خواهد شد و به صورت یکجا ظرف 10 یا 12 ماه یک میلیون مسکن تولید خواهد شد.

وی با اشاره به بیمه زنان خانه‌دار و یکسان کردن دیه بیمه زن و مرد خاطرنشان کرد: امروز در بالاترین مراکز علمی پژوهشی و دانشگاهی شاهد حضور فعال زنان در عرصه‌های مختلف هستیم.

عصر ایران

مجری این برنامه نظر احمدی‌نژاد را درباره نوع اطلاع از نظرات مردم و میزان آزادی رسانه‌ها برای نقد دولت جویا شد که وی پاسخ داد: نقد لازمه زندگی و پیشرفت است اما نباید انحصاری باشد بلکه نظارت عمومی سلامت و پیشرفت را تضمین خواهد کرد و مرز آزادی و نقد باید منافع ملی و حقوق مردم باشد.

وی افزود: ما از نقد استقبال می‌کنیم اما معتقدم واژه نقد هم مثل واژه آزادی قربانی شد؛ 24 سال دولت در دست یک گروه بود و علاوه بر آن زمان، اکنون هم آنها با هم هستند؛ در آن زمان‌ها دریچه نقد به طور کامل بسته بود؛ در زمان جنگ یک روزنامه منتقد بود و فقط هفته‌ای یکی دو بار با استفاده از همان آماری که خود دولت ارائه می‌داد، نقد اقتصادی می‌نوشت، اما همان را هم تحمل نمی‌کردند و شعار مرگ بر آن روزنامه می‌گفتند و حتی نخست‌وزیر وقت هشدار می‌داد که اگر تعطیل نکنید برخورد می‌کنم.

دوشنبه یازدهم 3 1388

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور و نامزد انتخابات دهم ریاست جمهوری عصر یکشنبه با حضور در برنامه کارشناسی شبکه خبر در پاسخ به سوالی درباره اشتغال و کنترل تورم گفت: تورم به معنای رشد قیمت‌ها بدون رشد درآمد جامعه به همان نسبت است و درواقع آن رشد قیمتی منفی است که قدرت خرید را کاهش دهد و منجر به فاصله طبقاتی شود و نارضایتی اجتماعی و بی‌عدالتی ایجاد کند.

وی یکی از علل تورم را معیوب بودن برخی ساختارها دانست و افزود: وقتی ساختارها معیوب باشند مصرف انرژی و استفاده از نیروی کار درست انجام نمی‌شود و این مشکل ساختاری اقتصاد ملی را دچار مشکل می‌کند.

احمدی‌نژاد بدهی دولت‌ها به بانک مرکزی را نیز یکی از علل ایجاد تورم دانست و اظهار داشت: از سال 58 تا آخر دولت هشتم همواره استقراض دولت از بانک مرکزی وجود داشته و این به معنای ریختن پول در جامعه و بالا رفتن قیمت‌ها بود. و در همین راستا میزان بدهی دولت تا پایان دولت هشتم به بانک مرکزی 11 هزار میلیارد تومان بود و در همه دولت‌ها نیز افزایش داشت و تنها در این دولت این بدهی‌ها کاهش یافت و تازه ما 7 تومان سال 60 را همان 7 تومان حساب کردیم درحالی که الان آن رقم باید چند برابر محاسبه شود اما در عین حال بدهی این دولت به بانک مرکزی نسبت به دولت‌های قبل کاهش داشته است.

وی عملکرد بانک‌ها در تزریق منابع به جامعه را یکی دیگر از عوامل تورم دانست و با اشاره به اصلاحات ساختاری دولت نهم در زمینه‌های اقتصادی اظهار داشت: دولت نهم اصلاحات ساختاری را در 7 بخش از جمله بانک‌ها، بیمه، بهره‌وری، نظام توزیع و مالیات‌ها آغاز کرد و لوایح ‌آن نیز آماده ارائه است و ضوابط بانک‌ها نیز منظم شده و لایحه‌ای نیز در این زمینه به مجلس می‌رود.

احمدی‌نژاد با اشاره به روند رو به کاهش تورم در دولت نهم نسبت به سال‌های گذشته اظهار داشت: از سال 60 در یک دوره 4 ساله متوسط نرخ تورم 18.9 درصد بوده و از سال 63 تا 67 نیز متوسط نرخ تورم به 20 درصد رسید؛ از سال 68 تا 72، نرخ تورم 17.6 و از سال 72 تا 76 نرخ تورم 32.9 درصد بود ضمن اینکه در یک سال نرخ تورم به 49.5 رسید.

وی افزود: در دولت بعد نیز متوسط نرخ تورم 17 درصد و در 4 سال دوم دولت قبل نیز متوسط نرخ تورم 17.5 بود که در 4 سال دولت نهم به 16.6 رسید درحالی که در این دولت علاوه بر بالا رفتن قیمت جهانی، مسئله بنزین نیز بوجود آمده بود که پیش‌بینی تورم بالایی برای آن می‌کردند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر فعالیت همه جانبه برای ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری، نرخ سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های بزرگ را در دولت نهم روزافزون دانست و اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در صنایع بزرگ تا پیش از این دولت 11 هزار میلیارد بود که در دولت نهم به 50 هزار میلیارد رسید یعنی بیش از 4.6 برابر رشد داشت و در ابتدای دولت نهم 3 میلیون نفر بیکار بودند که یک فاجعه بود که اکنون تعداد آنها به 2میلیون و 200 هزار نفر رسیده است.

رئیس جمهور با اشاره به فعال شدن بنگاه‌های کوچک در دولت نهم گفت: در صنایع بزرگ برای اشتغالزایی برای یک نفر حداقل 300 میلیون تومان سرمایه‌گذاری لازم است که این سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های کوچک به 15 تا 25 میلیون تومان می‌رسد و در حقیقت بنگاه‌‌های زودبازده حلقه‌های کوچک بنگاه‌های بزرگ هستند که زودتر به نتیجه می‌رسند که نشان داده شد که در دو سال و نیم با این روش و البته در کنار بنگاه‌های بزرگ 800 هزار شغل جدید ایجاد شد و نرخ بیکاری دو درصد کاهش یافت و البته با موانعی هم مواجه شد چرا که دیدیم هرکار خوب با هجوم و اطلاعات غلط مواجه می‌شود.

احمدی‌نژاد جذب سرمایه‌گذاری خارجی در دولت نهم را به نسبت مدت مشابه در دولت قبل سه برابر دانست و گفت: اگر این سرمایه‌ها در صنایع مختلف وارد تولید و بهره‌برداری شود، در فضای اشتغال جهشی ایجاد خواهد شد؛ در کشاورزی نیز ظرفیت بالایی داریم و علی‌رغم آنکه می‌گفتند ارقام پیش‌بینی شده در قانون برنامه درباره کشاورزی غیرواقعی است اما در این دولت بیشتر از ارقام پیش‌بینی شده در زمینه کشاورزی کار انجام شده است.

عصر ایران

دوشنبه یازدهم 3 1388

یکی از سایت های وابسته به احمدی نژاد بعد از تکذیب ادعای حامیان احمدی نژاد مبنی بر حمایت مرحوم آیت الله بهجت از احمدی نژاد از سوی دفتر آن مرجع گرانقدر فقید می نویسد: یقینا در هر انتخاباتی مقلدین مراجع عظام بعد از بیانات رهبری گوش به سخنان مراجع خود دارند و سعی می کنند کاندیدای مورد نظر خود را طوری انتخاب کنند که بیشترین تطابق را با صفات و شرایطی که رهبری و مراجع اعلام کرده اند داشته باشد. تمام سعیم بر این بود که ببینم کدام کاندیدا با صفاتی که رهبرم و مرجعم معین کرده اند همخوانی بیشتری دارد تا در پیشگاه الهی سربلند باشم. در این دوره هم علاوه بر توجه و دقت به سخنان مقام معظم رهبری برای چندمین بار به بیانیه های انتخاباتی مرجعم آیت الله بهجت رجوع کردم. در این بررسی مجدد به نکات جالبی برخورد کردم که هدفم از این متن بیان این نکات است برای شما دوستان. آیت الله بهجت در قسمتی از بیانیه (1) می فرمایند:« ملاحظه کنید: کدامیک ... با ولایت علی(ع) موافق یا موافق تر است؛ و کدام، اعتقاد او عملاً انتظار مهدی(ع) را دارد یا متأکدتر است؛ ... کدام، معتدل در فکر، یا متلوّن است در اعتقاد یا عمل ... »
«رسانه» می افزاید:آیا بنظر شما برای این شرط توضیحی نیاز هست ؟ آقای احمدی نژاد که نام امام زمان را از مهم ترین تریبون های جهانی بارها به گوش جهانیان رسانده به این شرط نزدیک تر است یا جنابان موسوی و کروبی و رضایی که این کارهای او را نسنجیده و تشنج زا می دانند و در سخنرانی هایشان از همه چیز صحبت می شود الا امام زمان (عج) ؟!
بنظر شما کدامیک از کاندیداهای کنونی معتدل در فکر است و کدامیک متلون ؟! ما از روزی که احمدی نژاد را شناخته ایم معتقد به اصول و مبانی نظام بوده و کماکان با همان قوت و قدرت در همان مسیر حرکت می کند اما آقایان دیگر چه ؟ آیا آقایان کروبی و موسوی معتدلند یا متلون ؟ آقایان که یک روز انقلابی داغند و یک روز روشن فکر و اهل تساهل و تسامح ؛ یک روز معتقد به اقتصاد دولتی هستند و یک روز اقتصاد آزاد و بازاری ؛ یک روز با آمریکا دشمنند و یک روز رفیق گرمابه و گلستان ؛ یک روز دم از امام (ره) می زنند و یک روز با دشمنان قسم خورده اش مثل نهضت آزادی نرد عشق می بازند ! و ....
خلاصه اینکه : اگر کسی در بیانات رهبری و آیت الله بهجت خوب دقت کند تکلیفش روشن است اما امان از وقتی که هوا و هوس چیز دیگری بگویند.

سایت انتخابات ریاست جمهوری

دوشنبه یازدهم 3 1388

چهار سال پیش، وقتی برای ورود به عرصه مدیریت اجرایی کشور آماده می شدم، می دانستم که در چه مسیر ناهمواری قدم می گذارم. از صف آرایی های تاریخی زر و زور و تزویر در برابر عدالت خواهی به خوبی آگاه بودم و خبر داشتم که با چه ناملایماتی مواجه خواهم شد و می دانستم که قدرت مداران خودکامه و حریصی که اجرای عدالت را بر نمی تابند، برای خاموش کردن ندای عدالت طلبی، از هیچ اقدامی فروگذار نکرده و نمی کنند.

اما تحمل فقر و فساد و تبعیضی که عده ای اندک می خواستند بر مردم ما تحمیل کنند حقیقتا برایم دشوار بود. از خدا خواستم تا توفیق قدم نهادن در مسیر اجرای عدالت و تلاش برای احقاق حقوق مظلومان و مستضعفان و ایستادن در برابر مستکبران و متکبران را روزی ام کند.

آری، تاریخ بشریت مشحون است از صحنه های بدیع و افتخار آمیزی که رادمردان و نیک اندیشان برای احقاق حقوق مردم و اقامه قسط و عدل آفریده اند و در این راه از بذل مال و جان و آبروی خود نیز دریغ نکرده اند.

مهم ترین فرازهای تاریخ را، صحنه های مجاهدت و دلیری، زندان و اسیری، محنت و مرارت و صد البته عزت و عظمت این انسان های والا مقام رقم زده است.

عدالت همان رسالت خطیری است که همه انبیا و اولیای الهی مامور به اقامه آن بوده اند و بسیاری از آنان نیز جان پاک خود را بر سر این میثاق نهادند. به خاطر پافشاری بر همین مفهوم قدسی و مبارک بود که مولای متقیان و امیر مومنان علی علیه السلام در محراب عبادت به شهادت رسید.

وقتی به رنج ها و محنت های فراوانی که معصومین علیهم السلام برای مبارزه با سرکشان و زورگویان و برپایی قسط و عدل متحمل شده اند می اندیشم، با خود می گویم که آنچه ما تاکنون برای تحقق عدالت، از صبر بر اهانت و دروغ  و تخریب  مدعیان گرفته تا طعن و لعن و شماتت سهم خواهان، پرداخته ایم هزینه چندانی نبوده است.

امروز نیز به وضوح ویژه خواران و زیاده خواهان را در پس انبوه شایعات و اتهاماتی که روانه این فرزند ملت و خادم کوچک و همکاران نجیب و صبورم می شود مشاهده می کنم. اما ما تصمیم خود را گرفته ایم و به عهدی که با ملت بسته ایم پایبندیم. در کنار مردمی که عدالت را برای کشور برگزیده اند می مانیم و تا آخرین نفس به این نبرد مقدس ادامه می دهیم ...

محمود احمدی نژاد

منبع : یادداشت های شخصی دکتر احمدی نژاد

دوشنبه یازدهم 3 1388
یک شخصیت بسیار معروف که اخیراً موفق به ساخت یک سریال شده گفت: «به همه دنیا اعلام کنید من به عنوان سازنده سریال‌های اصحاب کهف، ایوب پیامبر و حضرت یوسف(ع) به احمدی‌نژاد، حامی مستضعفان رای می‌دهم و به این کار افتخار می‌کنم».

فرج الله سلحشور در گفت و گو با ایرنا با بیان این مطلب اظهار کرد: «احمدی نژاد مورد تایید رهبر معظم انقلاب و همه مستضعفین است. وی اسطوره صبر و عدالت و بردباری است از این رو من به این بنده راستین ملت رای می‌دهم».

وی با اشاره به آنچه آن را "عدم رعایت اخلاق در نزد برخی از هنرمندان در انتخابات" نامید، تصریح کرد: «از کوزه همان برون تراود که در اوست. ماهیت کنونی تلویزیون و سینما برای مردم ما مشخص است اما برخی مسئولان در تلاشند تا برای حفظ آبرو این شرایط را به گونه‌ای دیگر نشان دهند».

این تهیه کننده سیما تاکید کرد: «مردم خوب می‌دانند از برخی از هنرمندان بیش از این توقع نمی‌رود. اگر روزی چنین افرادی به احمدی نژاد اقبال نشان دهند و از وی حمایت کنند باید در چنین موقعیتی به احمدی نژاد شک کرد».

کارگردان سریال حضرت یوسف (ع) با بیان اینکه از برخی هنرمندان باید به اندازه ظرفیتشان توقع داشت، افزود: «عدم رعایت اخلاق انتخاباتی از چنین افرادی عجیب نیست. از هر شخصی باید به اندازه توان و قدرتش توقع داشت».
خبرگزاری انتخاب
شنبه نهم 3 1388


جامعه اسلامی مهندسین استان تهران در بیانیه‌ای خطاب به ملت بزرگ و قهرمان ایران بیان داشت: انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران فرصتی است تا دیگر بار ملت قهرمان ایران با حضور حماسی خویش دشمنان این مرز و بوم را مأیوس و دوستان انقلاب اسلامی را امیدوار و جهانیان را مقهور عزت خویش نمایند. انقلاب که معمار بزرگ آن رهبر بی بدیل جهان اسلام و حامی مظلومان و رنج کشیدگان جهان حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) است و افتخار بزرگ آن همراهی ملتی به نام "ایرانیان "با تاریخی کهن و معرفتی عمیق و قلوبی لبریز از عشق به اسلام و میهن است.
در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون در دهه چهارم انقلاب که به فرموده رهبر فرزانه مان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، دهه پیشرفت و عدالت است، ملت سرافراز ایران در برابر آزمونی دیگر قرار گرفته اند. احزاب، گروه ها و شخصیت های برجسته هر یک به تبیین مواضع خویش پرداخته اند و جامعه اسلامی مهندسین استان تهران به عنوان تشکلی اصولگرا و پیرو امام(ره) و رهبری گرانقدر و خادم ملت شریف ایران، با در نظر گرفتن اولویت حضور حداکثری ملت شریف ایران در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بررسی اوضاع و شرایط کنونی جامعه، مقایسه عملکرد دولت خدمتگزار و دولت های قبلی و ویژگی های شخص رئیس جمهور محبوب جناب آقای دکتر احمدی نژاد همچون اخلاص و پاکدامنی و اعتقاد و التزام قلبی و عملی به اسلام و آرمان های والای انقلاب اسلامی و با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ملاک های اعلام شده از طرف ایشان در انتخاب فرد اصلح، ضمن احترام به سایر نامزدهای تأیید صلاحیت شده، ‌جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد را به عنوان نامزد اصلح تشخیص داده و حمایت خود را از ایشان اعلام می نماید.
جامعه اسلامی مهندسین استان تهران که پذیرای جمع کثیری از مهندسین متدین و متعهد در پایتخت کشور اسلامی مان است با دعوت از همه اقشار ملت بزرگ و ولایتمدار ایران اسلامی در خلق حماسه ای ماندگار در پای صندوق های رأی از علاقمندان به جناب آقای دکتر احمدی نژاد دعوت می نماید تا با حضور در ستاد خود جوش "جام استان تهران "در پیروزی گفتمان اصولگرایی، عدالت طلبی و خدمتگزاری تلاش نمایند که انشاءالله مرضی رضای حضرت حق قرار گیرد.
در پایان این بیانیه آمده است: حامیان دکتر احمدی نژاد در ستاد "جام استان تهران "هماهنگی خویش را با "ستاد هماهنگی حمایت های مردمی دکتر احمدی نژاد "اعلام نموده و امیداور است که تمامی حامیان گفتمان اصولگرایی با وحدت یکپارچه برگ زرین دیگری به تاریخ افتخارات جمهوری اسلامی اضافه نمایند.

خبرگزاری فارس

يکشنبه سوم 3 1388

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص ورود پرتغال‌های اسرائیلی به کشور گفت: حضور ما در ژنو آثارش برای دنیا مشخص شد در حالی که صهیونیست‌ها و بدخواهان ملت ایران در انزوا و شرمندگی قرار داشتند. عده‌ای در ایران این بازی را راه انداختند و آن را منتسب به دولت کردند. آنقدر افتضاح بود که صهیونیست‌ها هم تکذیب کردند برچسبی را در ایران چاپ کردند و خود آنها نیز خبرش را پخش کردند و یک بازی بچگانه و ابتدایی راه انداختند و برخی نیز از آن استفاده انتخاباتی کردند که ما برای آنها متاسفیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری نیز تصریح کرد:‌ما در مجلس هفتم لایحه‌ای را تقدیم کردیم و در آنجا درخواست کردیم هیاتی به اموال تمام مدیران در رده‌های گوناگون رسیدگی کند واگر افزایش از طریق ناصحیح بوده اعلام کند ولی در جنجال‌های تبلیغاتی علیه دولت این لایحه کنار گذاشته شد و به فضل الهی بار دیگر این لایحه را ارائه خواهیم داد تا یک بار برای همیشه ساحت مدیران کشور از اتهاماتی که به واسطه یک گروه اقلیت به آنها نسبت داده می‌شود، پاک شود.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در مورد بهره‌گیری از توان ایرانیان خارج از کشور نیز گفت:‌یکی از برنامه‌های دولت توسعه ارتباطات با ایرانیان خارج از کشور است که شورای ارتباطات نیز تشکیل شده است.هماهنگی‌های خوبی انجام شده و برای استفاده از پتانسیل آنها برنامه‌هایی را در دست داریم.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در مورد مساله فرهنگ و عملکرد دولت در این ارتباط گفت: فرهنگ باید وجه غالب فعالیت‌های دولت باشد. آنچه ملت را حفظ می‌کند، فرهنگ است البته همه ابعاد کار فرهنگی در اختیار دولت نیست ولی بر اساس اختیارات دولت برنامه جامعی را تدوین کرده است.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در مورد موانعی که بر سر راه دولت نهم بوده است، گفت: قبل از انتخابات در این باره با مردم سخن خواهم گفت. ما وارد بسیاری از دام‌ها نشدیم اما فشارهای سنگینی را تحمل کردیم و فشاری که در داخل بعضی‌ها بر ما برای به سازش کشاندن دولت وارد آوردند کمتر از فشار بیرون نبود.
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه نشست امروز ممکن است شائبه تبلیغاتی بودن آن را تقویت کند، گفت: درست است که من نامزد انتخاباتم ولی تا 12 خرداد رئیس‌جمهور هستم هر چند که خود را رئیس‌جمهور نمی‌دانم بلکه خادم ملت می‌دانم و فعالیت‌های دولت هم جاری است.
وی تاکید کرد: تمام کاندیداها از این شرایط استفاده می‌کنند و یک ریال از جیب خود خرج نمی‌کنند و تمام امکانات آنها متعلق به دولت است.
وی همچنین گفت: اگر رئیس‌جمهور نشدم همچنان یک معلم هستم و به آن افتخار می‌کنم.
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نوع نگاه و برخورد حامیان شما برای تبلیغات انتخاباتی خاص است و سکوت رسانه‌ای یا برخورد انتخاباتی فعال مشخص نیست،اظهار داشت: چیزی را عمل می‌کنم که قبلاَ اعلام کردم. نمی‌توان شش ماه قبل و بعد از انتخابات امور مردم را معوق کرد. ما هر سال یک انتخابات در پیش داریم اگر قرار باشد امور کشور تحت تاثیر کار انتخاباتی قرار گیرد ثروت و منابع ملی هدر می‌رود. زمان بهترین ثروت ملی است که دیگر برنمی‌گردد.
وی افزود: فضای تبلیغات باید فضای برادری و منطق برای اداره کشور باشد. من رقابت برای قدرت را از اساس قبول ندارم کسی که برای قدرت می‌رود از اول شکست خورده است ولو اینکه رای بیاورد.
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه در پیش گرفتن این روش‌ها معتلق به کشورهای غربی و دنیای قدرت است، یادآور شد: در دموکراسی لیبرال دو عنصر قطعاَ نابود می‌شود عنصر اول مردم است آنها جوری مناسبات را تقسیم می‌کنند که مردم کاره‌ای نیستند.
وی دومین عنصر را اندیشه لیبرالیسم دانست و عنوان کرد: این عنصر نیز در عرصه انتخابات ضایع می‌شود. اخلاق و ارزش‌های اخلاقی زمانی که قدرت باشد با دروغ و فریب و دغل‌کاری به کنار گذاشته می‌شود. می‌بینید در دنیا چه می‌کنند برای اینکه رای بیاورند از دزدها، آدم کش‌ها و هم‌جنس‌باز‌ها و کثیف‌ترین آدم‌ها برای اینکه اندکی رایشان بالا بیاید دفاع می‌کنند.
وی ادامه داد‍:‌در کشور ما هدف رای نیست. هدف خدمت است. نمی‌توان با بی‌صداقتی،‌دروغ‌گویی و ایجاد فضای درگیری و تنش خدمت کرد.
احمدی‌نژاد تاکید کرد:‌باید صحنه انتخابات منطقی و به دور از تعرض باشد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه در دور قبلی تبلیغات انتخاباتی به هیچ فردی تعرض نکردم، گفت: در آن دوره فقط حرف‌های خودم را زدم. این دوره هم حرف‌های خودم را می‌گویم نباید فضایی را ایجاد کرد که در شان مردم نیست.
وی با اشاره به هجمه‌های منفی که علیه دولت صورت می‌گیرد، اظهار داشت: بعضی‌ها جوری حرف می‌زنند که گویی یک کار خوب در این دوره اتفاق نیفتاده است.تمام تلاشمان این بوده که به این عرصه‌ها وارد نشویم. اما در فضایی که برای مناظره‌ها ایجاد شده به آنها پاسخ می‌دهم.
وی با ذکر مثالی در این رابطه خاطر نشان کرد: یکی از منتقدان مقاله‌ای نوشته بود و عنوان کرده بود که مقایسه بین عملکردها صورت نگیرد. اینگونه نیست اتفاقاَ طرح راه سنجش عملکرد دولت‌ها مقایسه گزارش دادن است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که چه نویدی برای بهبود تولید و اقتصاد در کشور دارید،‌ گفت: ساز و کارهایی که طراحی کردیم قوی است باورمان این است که در بحران جهانی که شریان اقتصادی کشور و بانک‌های ما مسدود شد یکی از بهترین مدیریت‌های اقتصادی بعد از انقلاب انجام گرفت.
وی ادامه داد: ما طرح بزرگ تحول اقتصادی را اعلام کنیم که به واقع انقلاب اقتصادی است واصلاح الگوی مصرف نیز در آن دیده شده است. دولت سه سال بر روی این طرح کار کارشناسی انجام داده است.
احمدی‌نژاد عنوان کرد: اولین لایحه طرح تحول اقتصادی بعد از لایحه هدفمندکردن یارانه‌ها آماده شده و به زودی به مجلس ارائه می‌شود امیدواریم شتاب در رشد اقتصادی با تصویب این قوانین بیشتر شود.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره آنچه که اختلاس در دوران استانداری وی در اردبیل مطرح شده و موجب اختلاف نظر با شهید باکری شده است، گفت: اطلاعاتتان کامل نیست،‌شهید باکری در سال 62 شهید شد و من درسال 72 استاندار اردبیل بودم همان زمان روزنامه سلام اتهامی بر این مبنا وارد کرد و من شکایت کردم. از آقای خوئینی‌ها خواستم مستنداتشان را به دادگاه ارائه کنند.
وی تصریح کرد: اما ایشان نتوانستند و در دادگاه محکوم شدند.
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره رعایت نشدن حقوق بشر در مورد دانشجویان و زندانیان سیاسی اظهار داشت: من در این رابطه و بحث‌هایی درباره حقوق بشر، عنوان‌ها را اینگونه انتخاب نمی‌کنم زیرا در کشورمان معیارهای خاص خودمان راداریم در نگاه ما انسان عزیز است و بالاترین کرامت متعلق به انسان است.
وی ادامه داد: باور ما این است که همه افراد از حقوق یکسان برخوردارند. البته در طول تبلیغات انتخاباتی نظرم را درباره دانشجویان و زنان اعلام می‌کنم.
احمدی‌نژاد تاکید کرد: بعضی‌ها اصرار دارند که از متخلفان دفاع کنند به نظر من بعضی از رسانه‌ها در این رابطه دیکتاتوری راه انداختند آن سرش ناپیدا. به خودشان اجازه می‌دهند که هر توهینی را بکنند در حالی که این حق ملت ایران نیست.
وی با بیان اینکه بسیاری از حقوق ملت ایران توسط رسانه‌ها نقض می‌شود، خاطر نشان کرد: شخصیت یک نفر به راحتی مورد هجوم قرار می‌گیرد اگر کسی استیفا کند جنجالی می‌شود. همین دعواهایی که بین زن و مرد می‌خواهند راه بیاندازند ما از اساس آن را قبول نداریم.
وی افزود: زن و مرد مکمل هم هستند. که موجب کمال جامعه می‌شوند. آن کسی عزیزتر است که مومن‌تر باشد.
وی با اشاره به اینکه 200 سال است بازی زن و مرد راه انداخته‌اند، گفت: به تلویزیون سوئیس گفتم شما فکر می‌کنید کار درستی کرده‌اید که دعوای بین زن و مرد را راه انداخته‌اید. این بهره‌برداری مدرن از زنان است در ایران زنان بسیار عزیزند. جایگاه زن بالا است. زن تجلی جمال و رافت الهی است. اجازه بدهید در این رابطه به زودی حرف‌هایم را بزنم.
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره غیرقانونی بودن تشکیل سندیکاها و زندانی‌شدن روسای سندیکاهایی از جمله سندیکای کارگری گفت: نمی‌دانم منظور شما از سندیکا چیست. هر چه قانون داریم باید اجرا شود و هیچ کس نباید مانع اجرای قانون شود.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تحلیل برخی از کاندیدای از وضعیت اضطراری کشور تصریح کرد: کسی که این ادعا را می‌کند باید دلیلش را ارائه کند. همانطور که بعضی‌ها در چهار سال گذشته گفتند حمله نظامی می‌شود آیا حمله شد. بعضی‌ها گفتند در پرونده هسته‌ای ایستادگی کنیم کشور ساقط می‌شود. آیا چنین اتفاقی افتاد در حالی که همه دنیا می‌گویند کشور ما باثبات‌ترین کشورهااست.
وی ادامه داد: بالاخره گفتند آنقدر بزرگ بگیرد تا باور شود اما نه آنقدر بزرگ. بحرانی در کار نیست بلکه مشکلاتی است اما اینها بحران نیست.
البته کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند امیدوارم به زودی دلایل قانع‌کننده‌ای مطرح کنند.
وی همچنین در ادامه این نشست مطبوعاتی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره مافیای نفت و علت معرفی نشدن اسامی مفسدان این حوزه توسط قوه قضائیه گفت:‌توصیه می‌کنم ( قوه قضائیه) عینکش را عوض کند بخش مهمی از دست‌ها را قطع کردیم مابقی راه‌های دست‌اندازی به این حوزه را نیز قطع خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تا به امروز نخواستم بعضی از افراد را معرفی کنم اما با توجه به سیاست آینده و روزهای آخر تبلیغات برای اینکه ملت انتخاب کنند کسانی که درون سیستم علیه سیستم عمل کردند را اعلام می‌کنم.
احمدی‌نژاد تصریح کرد: اجازه بدهید راجع به علت رفتارهای تخریبی در 15 روز آینده صحبت کنم. فکر می‌کنم اشتباه فاحش است که مردم را دست کم بگیریم.
وی با بیان اینکه بزرگترین اشتباه برخی از سیاستمداران این است که هوشمندی ملت را دست کم می‌گیرند، تصریح کرد: ملت ایران هوشمند و دریافت او دقیق است. در طول 30 سال گذشته همیشه جلوتر از سیاستمداران و دولت تشخیص داده و عمل کرده است. شما نگران نباشید اتفاقی نمی‌افتد.
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص برنامه‌های دولت بعدی نیز گفت: راه همان راه قبلی است. روشن است که در گام‌های بعدی تصمیمات برجسته‌تر و شفاف‌تری با توجه به ظرفیت این کشور گرفته می‌شود. سرفراز باش میهن من.
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تهدیدات نظامی در سیاست خارجی چقدر جدی است، گفت:حرف‌های آنها را جدی نگیرید. خیلی لطف کرده‌اند که می‌خواهند دسته‌جمعی علیه ما برخورد کنند. یک ضرب‌المثل ایرانی می‌گوید فلانی دستش به چی نمی‌رسه.
وی ادامه داد: دیگر دوره اینکه کسی راه بیفتد و خود را کدخدای جهان بداند گذشته است. همه باید بیایند و در یک مناسبات عادلانه برای صلح در جهان عمل کنند.
احمدی‌نژاد درباره آخرین اقدامات در خصوص اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 گفت: اصل 44 مهم‌ترین تئوری اقتصادی نظام جمهوری اسلامی است که تبدیل به قانون شد. بر اساس این قانون دولت مکلف به تدوین 42 آئین‌نامه و تاسیس 15 نهاد جدید است.
وی افزود: دولت تقریباَ تمام این کارها را انجام داده اما رکن دیگر اجرای اصل 44 است.
احمدی‌نژاد تاکید کرد: در این رابطه بیش از 10 برابر دولت‌های گذشته کار انجام شده است. دولت آمادگی دارد بزرگترین و قوی‌ترین بنگاه‌های خود را واگذار کند. در طول این چهار سال جهت‌گیری منابع را عوض کردیم و سهم بخش غیردولتی که کمتر از یک سوم بود امروز افزایش یافته است.
احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد:‌دولت رکن مردمی بودن اقتصاد را آغاز کرده است.اگر ساختارها مستقر شود حرکت‌ها سریع‌تر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا محمود احمدی نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص اظهاراتی که حکایت از صرف 300 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی در دولت نهم دارد، اظهار داشت: کسانی که این کارها را انجام می‌دهند آیا فکر کرده‌اند اگر چنین روشی در کشور نهادینه شود، چه اتفاقی می‌افتد. جالب است کسانی این مباحث را مطرح می‌کنند که در کشور مسوول بوده‌اند. سوالی که در این میان پیش می‌آید این است شما از کجا این گزارش را آوردید؟ اگر فکر می‌کنید نهادهای رسمی گزارش مخشوش می‌دهند پس شما زمانی که مسوول بودید آیا این کار را می‌کردید.
وی با بیان اینکه بالاخره عده‌ای اتهاماتی را می‌زنند، تصریح کرد: آقایانی که این تهمت‌ها را می‌زنند آیا در صورت شکایت بخش‌های مختلف به دلیل این اظهارات حاضرند جواب دهند. شما نگران نباشید من اسناد این فساد را ارایه خواهم داد و معلوم می‌شود چه اتفاقی افتاده است و مطرح کردن این مسایل را به حساب کم توجهی آنها می‌گذارم .
وی در عین حال تصریح کرد: البته ما به آنها حق می‌دهیم که باورشان نمی‌شود در یک دولتی دوبرابر آنها کار شده باشد. باورشان نمی‌شود که درچهار سال می‌توان کارهایی به اندازه شانزده سال انجام داد. ولی بالاخره باید روشن شود؛ چرا که زمان انتخابات است و ملت می‌خواهند همه موجودیتشان را تحویل رئیس‌جمهور آینده دهند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری در این مورد که آیا در دولت آینده به زنان نیز مسوولیت خواهید داد یا خیر؟ گفت: ما سعی کردیم هر که شایسته‌تر باشد در مسوولیت‌ها به کار گیریم. نگاه ما به زنان نگاه فرهنگی و انسانی است و معتقدیم زن هدیه خدا به آفرینش است و دل زن به عرش خدا نزدیک‌تر است چرا که کانون محبت است و امروز در بالاترین زمینه‌های پژوهش وفناوری بخش قابل توجهی دست زنان است.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه آقای صفارهرندی اعلام کرده است که برای60 مجوز روزنامه صادر شده ولی 11 روزنامه اجازه انتشار پیدا کرده‌اند، گفت: روزنامه‌هایی که مجوز می‌گرفتند با آنهایی که منتشر می‌شوند متفاوت‌اند، روزنامه‌های ما آزادی مطلق دارند به گونه‌ای که به حقوق عمومی نیز تجاوز می‌کنند و من به این مساله رسیدگی می‌کنم که اگر آقای صفار آمار اشتباهی داده باشند باید پاسخگو باشند.
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در مورد توقیف روزنامه یاس نو از سوی وزارت ارشاد نیز گفت: بر اساس قانون دولت روزنامه‌ای را توقیف نمی‌کند بلکه این وظیفه دستگاه قضایی است. شخصاَ مخالف توقیف روزنامه‌ها هستم و در این دولت نسبت به دولت قبل بسیار کمتر روزنامه‌ها بسته شده و اگر هم موردی بوده معنایش این نیست آزادی نداریم و این را اثبات می‌کنم.
وی با تاکید بر اینکه اگر فکر می‌کنید اجحافی شده منعکس کنید تا رسیدگی کنم، در پاسخ به این سوال خبرنگار که شما مدعی هستید در کشور آزادی وجود دارد ولی من به عنوان یک خبرنگار این احساس را ندارم، خاطر نشان کرد:‌همین که جلوی من ایستاده‌اید و می‌گویید که احساس آزادی نمی‌‌کنم به این معنا است که آزاد هستید. در هیچ جای دنیا نظیر جلسه امروز پیدا نمی‌کنیم.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه یکی از کاندیداها مطرح کرده بود احمدی‌نژاد از طرح وی کپی‌برداری کرده است، تاکید کرد: بعضی‌ها حرف من در این ارتباط را کاملاَ وارونه نشان دادند و کاریکاتور نیز از من کشیدند که جرم است که البته من پیگیری نکردم من گفتم برای سرمایه‌گذاری در اکتشاف نفت تاکنون کشورهای خارجی می‌آمدند ولی ما اصرار داریم که خودمان هم وارد این کار شویم و این افراد گفتند که دولت دنبال سهام نفت است.
وی در پاسخ به این سوال که آقای رضایی اعلام کرده در صورت پیروزی در انتخابات شما را در کابینه خواهد برد، گفت: از اینکه ایشان به من لطف دارند و مرا دعوت می‌کنند سپاسگذارم.
وی در پاسخ به این سوال که شما عملکرد‌های دولت گذشته را زیر سوال برده‌اید، گفت:‌من فقط دولت نهم را با بقیه مقایسه کردم و اعتقاد دارم عملکرد این دولت متفاوت از بقیه است و آن بازگشت به آرمان‌های انقلاب است و کارایی این دولت در مقایسه با کار دولت‌های قبل برجسته‌تر است ولی توهین و جسارت به کسی نکرده‌ام.
احمدی‌نژاد در پایان در پاسخ به سوالی در خصوص القای کدورت‌ها بین دولت نهم و مراجع و علما گفت: دولت نهم دولتی مکتبی است و ادبیات آن برآمده از عمق اسلام ناب است. قریب به اتفاق علما از جهت‌گیری‌های دولت نهم حمایت می‌کنند و القا کدورت ساخته و پرداخته مخالفان است آنها پرداختن به این مسائل را پیروزی خود می‌دانند. در دولت بعد خواهید دید که اختلاف اساسی و کدورتی نبوده است.

يکشنبه سوم 3 1388


غلامحسین امیری قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین که در جلسه ماهانه این جامعه سخن می‌گفت با اشاره به انتخابات آتی ریاست جمهوری اظهار داشت: در انتخابات آتی شاهد حضور گسترده مردم در صحنه خواهیم بود.
وی افزود: باید همه جریانها، احزاب و تشکل‌ها زمینه حضور گسترده مردم را در انتخابات فراهم کنند.
امیری با بیان اینکه جامعه اسلامی مهندسین از محمود احمدی‌نژاد اعلام حمایت کرده است، گفت: این جامعه که یکی از تشکل‌های جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری است به صورت واحد و یکپارچه از کاندیداتوری احمدی‌نژاد حمایت کرده است.
قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به نقش اصولگرایان در انتخابات آتی تصریح کرد: اصولگرایان تلاش کنند تا آرای آنها تنها احمدی‌نژاد باشد.

منبع : خبرگزاری فارس

يکشنبه سوم 3 1388
X