جامعه اسلامی مهندسین استان تهران در بیانیهای خطاب به ملت بزرگ و قهرمان ایران بیان داشت: انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران فرصتی است تا دیگر بار ملت قهرمان ایران با حضور حماسی خویش دشمنان این مرز و بوم را مأیوس و دوستان انقلاب اسلامی را امیدوار و جهانیان را مقهور عزت خویش نمایند. انقلاب که معمار بزرگ آن رهبر بی بدیل جهان اسلام و حامی مظلومان و رنج کشیدگان جهان حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) است و افتخار بزرگ آن همراهی ملتی به نام "ایرانیان "با تاریخی کهن و معرفتی عمیق و قلوبی لبریز از عشق به اسلام و میهن است.
در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون در دهه چهارم انقلاب که به فرموده رهبر فرزانه مان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، دهه پیشرفت و عدالت است، ملت سرافراز ایران در برابر آزمونی دیگر قرار گرفته اند. احزاب، گروه ها و شخصیت های برجسته هر یک به تبیین مواضع خویش پرداخته اند و جامعه اسلامی مهندسین استان تهران به عنوان تشکلی اصولگرا و پیرو امام(ره) و رهبری گرانقدر و خادم ملت شریف ایران، با در نظر گرفتن اولویت حضور حداکثری ملت شریف ایران در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بررسی اوضاع و شرایط کنونی جامعه، مقایسه عملکرد دولت خدمتگزار و دولت های قبلی و ویژگی های شخص رئیس جمهور محبوب جناب آقای دکتر احمدی نژاد همچون اخلاص و پاکدامنی و اعتقاد و التزام قلبی و عملی به اسلام و آرمان های والای انقلاب اسلامی و با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ملاک های اعلام شده از طرف ایشان در انتخاب فرد اصلح، ضمن احترام به سایر نامزدهای تأیید صلاحیت شده، جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد را به عنوان نامزد اصلح تشخیص داده و حمایت خود را از ایشان اعلام می نماید.
جامعه اسلامی مهندسین استان تهران که پذیرای جمع کثیری از مهندسین متدین و متعهد در پایتخت کشور اسلامی مان است با دعوت از همه اقشار ملت بزرگ و ولایتمدار ایران اسلامی در خلق حماسه ای ماندگار در پای صندوق های رأی از علاقمندان به جناب آقای دکتر احمدی نژاد دعوت می نماید تا با حضور در ستاد خود جوش "جام استان تهران "در پیروزی گفتمان اصولگرایی، عدالت طلبی و خدمتگزاری تلاش نمایند که انشاءالله مرضی رضای حضرت حق قرار گیرد.
در پایان این بیانیه آمده است: حامیان دکتر احمدی نژاد در ستاد "جام استان تهران "هماهنگی خویش را با "ستاد هماهنگی حمایت های مردمی دکتر احمدی نژاد "اعلام نموده و امیداور است که تمامی حامیان گفتمان اصولگرایی با وحدت یکپارچه برگ زرین دیگری به تاریخ افتخارات جمهوری اسلامی اضافه نمایند.
خبرگزاری فارس
احمدینژاد در پاسخ به سوالی در خصوص ورود پرتغالهای اسرائیلی به کشور گفت: حضور ما در ژنو آثارش برای دنیا مشخص شد در حالی که صهیونیستها و بدخواهان ملت ایران در انزوا و شرمندگی قرار داشتند. عدهای در ایران این بازی را راه انداختند و آن را منتسب به دولت کردند. آنقدر افتضاح بود که صهیونیستها هم تکذیب کردند برچسبی را در ایران چاپ کردند و خود آنها نیز خبرش را پخش کردند و یک بازی بچگانه و ابتدایی راه انداختند و برخی نیز از آن استفاده انتخاباتی کردند که ما برای آنها متاسفیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری نیز تصریح کرد:ما در مجلس هفتم لایحهای را تقدیم کردیم و در آنجا درخواست کردیم هیاتی به اموال تمام مدیران در ردههای گوناگون رسیدگی کند واگر افزایش از طریق ناصحیح بوده اعلام کند ولی در جنجالهای تبلیغاتی علیه دولت این لایحه کنار گذاشته شد و به فضل الهی بار دیگر این لایحه را ارائه خواهیم داد تا یک بار برای همیشه ساحت مدیران کشور از اتهاماتی که به واسطه یک گروه اقلیت به آنها نسبت داده میشود، پاک شود.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی در مورد بهرهگیری از توان ایرانیان خارج از کشور نیز گفت:یکی از برنامههای دولت توسعه ارتباطات با ایرانیان خارج از کشور است که شورای ارتباطات نیز تشکیل شده است.هماهنگیهای خوبی انجام شده و برای استفاده از پتانسیل آنها برنامههایی را در دست داریم.
رئیسجمهور در پاسخ به سوالی در مورد مساله فرهنگ و عملکرد دولت در این ارتباط گفت: فرهنگ باید وجه غالب فعالیتهای دولت باشد. آنچه ملت را حفظ میکند، فرهنگ است البته همه ابعاد کار فرهنگی در اختیار دولت نیست ولی بر اساس اختیارات دولت برنامه جامعی را تدوین کرده است.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی در مورد موانعی که بر سر راه دولت نهم بوده است، گفت: قبل از انتخابات در این باره با مردم سخن خواهم گفت. ما وارد بسیاری از دامها نشدیم اما فشارهای سنگینی را تحمل کردیم و فشاری که در داخل بعضیها بر ما برای به سازش کشاندن دولت وارد آوردند کمتر از فشار بیرون نبود.
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه نشست امروز ممکن است شائبه تبلیغاتی بودن آن را تقویت کند، گفت: درست است که من نامزد انتخاباتم ولی تا 12 خرداد رئیسجمهور هستم هر چند که خود را رئیسجمهور نمیدانم بلکه خادم ملت میدانم و فعالیتهای دولت هم جاری است.
وی تاکید کرد: تمام کاندیداها از این شرایط استفاده میکنند و یک ریال از جیب خود خرج نمیکنند و تمام امکانات آنها متعلق به دولت است.
وی همچنین گفت: اگر رئیسجمهور نشدم همچنان یک معلم هستم و به آن افتخار میکنم.
رئیسجمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نوع نگاه و برخورد حامیان شما برای تبلیغات انتخاباتی خاص است و سکوت رسانهای یا برخورد انتخاباتی فعال مشخص نیست،اظهار داشت: چیزی را عمل میکنم که قبلاَ اعلام کردم. نمیتوان شش ماه قبل و بعد از انتخابات امور مردم را معوق کرد. ما هر سال یک انتخابات در پیش داریم اگر قرار باشد امور کشور تحت تاثیر کار انتخاباتی قرار گیرد ثروت و منابع ملی هدر میرود. زمان بهترین ثروت ملی است که دیگر برنمیگردد.
وی افزود: فضای تبلیغات باید فضای برادری و منطق برای اداره کشور باشد. من رقابت برای قدرت را از اساس قبول ندارم کسی که برای قدرت میرود از اول شکست خورده است ولو اینکه رای بیاورد.
احمدینژاد با اشاره به اینکه در پیش گرفتن این روشها معتلق به کشورهای غربی و دنیای قدرت است، یادآور شد: در دموکراسی لیبرال دو عنصر قطعاَ نابود میشود عنصر اول مردم است آنها جوری مناسبات را تقسیم میکنند که مردم کارهای نیستند.
وی دومین عنصر را اندیشه لیبرالیسم دانست و عنوان کرد: این عنصر نیز در عرصه انتخابات ضایع میشود. اخلاق و ارزشهای اخلاقی زمانی که قدرت باشد با دروغ و فریب و دغلکاری به کنار گذاشته میشود. میبینید در دنیا چه میکنند برای اینکه رای بیاورند از دزدها، آدم کشها و همجنسبازها و کثیفترین آدمها برای اینکه اندکی رایشان بالا بیاید دفاع میکنند.
وی ادامه داد:در کشور ما هدف رای نیست. هدف خدمت است. نمیتوان با بیصداقتی،دروغگویی و ایجاد فضای درگیری و تنش خدمت کرد.
احمدینژاد تاکید کرد:باید صحنه انتخابات منطقی و به دور از تعرض باشد.
رئیسجمهور با بیان اینکه در دور قبلی تبلیغات انتخاباتی به هیچ فردی تعرض نکردم، گفت: در آن دوره فقط حرفهای خودم را زدم. این دوره هم حرفهای خودم را میگویم نباید فضایی را ایجاد کرد که در شان مردم نیست.
وی با اشاره به هجمههای منفی که علیه دولت صورت میگیرد، اظهار داشت: بعضیها جوری حرف میزنند که گویی یک کار خوب در این دوره اتفاق نیفتاده است.تمام تلاشمان این بوده که به این عرصهها وارد نشویم. اما در فضایی که برای مناظرهها ایجاد شده به آنها پاسخ میدهم.
وی با ذکر مثالی در این رابطه خاطر نشان کرد: یکی از منتقدان مقالهای نوشته بود و عنوان کرده بود که مقایسه بین عملکردها صورت نگیرد. اینگونه نیست اتفاقاَ طرح راه سنجش عملکرد دولتها مقایسه گزارش دادن است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که چه نویدی برای بهبود تولید و اقتصاد در کشور دارید، گفت: ساز و کارهایی که طراحی کردیم قوی است باورمان این است که در بحران جهانی که شریان اقتصادی کشور و بانکهای ما مسدود شد یکی از بهترین مدیریتهای اقتصادی بعد از انقلاب انجام گرفت.
وی ادامه داد: ما طرح بزرگ تحول اقتصادی را اعلام کنیم که به واقع انقلاب اقتصادی است واصلاح الگوی مصرف نیز در آن دیده شده است. دولت سه سال بر روی این طرح کار کارشناسی انجام داده است.
احمدینژاد عنوان کرد: اولین لایحه طرح تحول اقتصادی بعد از لایحه هدفمندکردن یارانهها آماده شده و به زودی به مجلس ارائه میشود امیدواریم شتاب در رشد اقتصادی با تصویب این قوانین بیشتر شود.
احمدینژاد در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره آنچه که اختلاس در دوران استانداری وی در اردبیل مطرح شده و موجب اختلاف نظر با شهید باکری شده است، گفت: اطلاعاتتان کامل نیست،شهید باکری در سال 62 شهید شد و من درسال 72 استاندار اردبیل بودم همان زمان روزنامه سلام اتهامی بر این مبنا وارد کرد و من شکایت کردم. از آقای خوئینیها خواستم مستنداتشان را به دادگاه ارائه کنند.
وی تصریح کرد: اما ایشان نتوانستند و در دادگاه محکوم شدند.
رئیسجمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره رعایت نشدن حقوق بشر در مورد دانشجویان و زندانیان سیاسی اظهار داشت: من در این رابطه و بحثهایی درباره حقوق بشر، عنوانها را اینگونه انتخاب نمیکنم زیرا در کشورمان معیارهای خاص خودمان راداریم در نگاه ما انسان عزیز است و بالاترین کرامت متعلق به انسان است.
وی ادامه داد: باور ما این است که همه افراد از حقوق یکسان برخوردارند. البته در طول تبلیغات انتخاباتی نظرم را درباره دانشجویان و زنان اعلام میکنم.
احمدینژاد تاکید کرد: بعضیها اصرار دارند که از متخلفان دفاع کنند به نظر من بعضی از رسانهها در این رابطه دیکتاتوری راه انداختند آن سرش ناپیدا. به خودشان اجازه میدهند که هر توهینی را بکنند در حالی که این حق ملت ایران نیست.
وی با بیان اینکه بسیاری از حقوق ملت ایران توسط رسانهها نقض میشود، خاطر نشان کرد: شخصیت یک نفر به راحتی مورد هجوم قرار میگیرد اگر کسی استیفا کند جنجالی میشود. همین دعواهایی که بین زن و مرد میخواهند راه بیاندازند ما از اساس آن را قبول نداریم.
وی افزود: زن و مرد مکمل هم هستند. که موجب کمال جامعه میشوند. آن کسی عزیزتر است که مومنتر باشد.
وی با اشاره به اینکه 200 سال است بازی زن و مرد راه انداختهاند، گفت: به تلویزیون سوئیس گفتم شما فکر میکنید کار درستی کردهاید که دعوای بین زن و مرد را راه انداختهاید. این بهرهبرداری مدرن از زنان است در ایران زنان بسیار عزیزند. جایگاه زن بالا است. زن تجلی جمال و رافت الهی است. اجازه بدهید در این رابطه به زودی حرفهایم را بزنم.
رئیسجمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره غیرقانونی بودن تشکیل سندیکاها و زندانیشدن روسای سندیکاهایی از جمله سندیکای کارگری گفت: نمیدانم منظور شما از سندیکا چیست. هر چه قانون داریم باید اجرا شود و هیچ کس نباید مانع اجرای قانون شود.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تحلیل برخی از کاندیدای از وضعیت اضطراری کشور تصریح کرد: کسی که این ادعا را میکند باید دلیلش را ارائه کند. همانطور که بعضیها در چهار سال گذشته گفتند حمله نظامی میشود آیا حمله شد. بعضیها گفتند در پرونده هستهای ایستادگی کنیم کشور ساقط میشود. آیا چنین اتفاقی افتاد در حالی که همه دنیا میگویند کشور ما باثباتترین کشورهااست.
وی ادامه داد: بالاخره گفتند آنقدر بزرگ بگیرد تا باور شود اما نه آنقدر بزرگ. بحرانی در کار نیست بلکه مشکلاتی است اما اینها بحران نیست.
البته کسانی که این حرفها را میزنند امیدوارم به زودی دلایل قانعکنندهای مطرح کنند.
وی همچنین در ادامه این نشست مطبوعاتی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره مافیای نفت و علت معرفی نشدن اسامی مفسدان این حوزه توسط قوه قضائیه گفت:توصیه میکنم ( قوه قضائیه) عینکش را عوض کند بخش مهمی از دستها را قطع کردیم مابقی راههای دستاندازی به این حوزه را نیز قطع خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تا به امروز نخواستم بعضی از افراد را معرفی کنم اما با توجه به سیاست آینده و روزهای آخر تبلیغات برای اینکه ملت انتخاب کنند کسانی که درون سیستم علیه سیستم عمل کردند را اعلام میکنم.
احمدینژاد تصریح کرد: اجازه بدهید راجع به علت رفتارهای تخریبی در 15 روز آینده صحبت کنم. فکر میکنم اشتباه فاحش است که مردم را دست کم بگیریم.
وی با بیان اینکه بزرگترین اشتباه برخی از سیاستمداران این است که هوشمندی ملت را دست کم میگیرند، تصریح کرد: ملت ایران هوشمند و دریافت او دقیق است. در طول 30 سال گذشته همیشه جلوتر از سیاستمداران و دولت تشخیص داده و عمل کرده است. شما نگران نباشید اتفاقی نمیافتد.
رئیسجمهور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص برنامههای دولت بعدی نیز گفت: راه همان راه قبلی است. روشن است که در گامهای بعدی تصمیمات برجستهتر و شفافتری با توجه به ظرفیت این کشور گرفته میشود. سرفراز باش میهن من.
رئیسجمهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تهدیدات نظامی در سیاست خارجی چقدر جدی است، گفت:حرفهای آنها را جدی نگیرید. خیلی لطف کردهاند که میخواهند دستهجمعی علیه ما برخورد کنند. یک ضربالمثل ایرانی میگوید فلانی دستش به چی نمیرسه.
وی ادامه داد: دیگر دوره اینکه کسی راه بیفتد و خود را کدخدای جهان بداند گذشته است. همه باید بیایند و در یک مناسبات عادلانه برای صلح در جهان عمل کنند.
احمدینژاد درباره آخرین اقدامات در خصوص اجرای سیاستهای کلی اصل 44 گفت: اصل 44 مهمترین تئوری اقتصادی نظام جمهوری اسلامی است که تبدیل به قانون شد. بر اساس این قانون دولت مکلف به تدوین 42 آئیننامه و تاسیس 15 نهاد جدید است.
وی افزود: دولت تقریباَ تمام این کارها را انجام داده اما رکن دیگر اجرای اصل 44 است.
احمدینژاد تاکید کرد: در این رابطه بیش از 10 برابر دولتهای گذشته کار انجام شده است. دولت آمادگی دارد بزرگترین و قویترین بنگاههای خود را واگذار کند. در طول این چهار سال جهتگیری منابع را عوض کردیم و سهم بخش غیردولتی که کمتر از یک سوم بود امروز افزایش یافته است.
احمدینژاد خاطر نشان کرد:دولت رکن مردمی بودن اقتصاد را آغاز کرده است.اگر ساختارها مستقر شود حرکتها سریعتر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا محمود احمدی نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص اظهاراتی که حکایت از صرف 300 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی در دولت نهم دارد، اظهار داشت: کسانی که این کارها را انجام میدهند آیا فکر کردهاند اگر چنین روشی در کشور نهادینه شود، چه اتفاقی میافتد. جالب است کسانی این مباحث را مطرح میکنند که در کشور مسوول بودهاند. سوالی که در این میان پیش میآید این است شما از کجا این گزارش را آوردید؟ اگر فکر میکنید نهادهای رسمی گزارش مخشوش میدهند پس شما زمانی که مسوول بودید آیا این کار را میکردید.
وی با بیان اینکه بالاخره عدهای اتهاماتی را میزنند، تصریح کرد: آقایانی که این تهمتها را میزنند آیا در صورت شکایت بخشهای مختلف به دلیل این اظهارات حاضرند جواب دهند. شما نگران نباشید من اسناد این فساد را ارایه خواهم داد و معلوم میشود چه اتفاقی افتاده است و مطرح کردن این مسایل را به حساب کم توجهی آنها میگذارم .
وی در عین حال تصریح کرد: البته ما به آنها حق میدهیم که باورشان نمیشود در یک دولتی دوبرابر آنها کار شده باشد. باورشان نمیشود که درچهار سال میتوان کارهایی به اندازه شانزده سال انجام داد. ولی بالاخره باید روشن شود؛ چرا که زمان انتخابات است و ملت میخواهند همه موجودیتشان را تحویل رئیسجمهور آینده دهند.
احمدینژاد در پاسخ به سوال دیگری در این مورد که آیا در دولت آینده به زنان نیز مسوولیت خواهید داد یا خیر؟ گفت: ما سعی کردیم هر که شایستهتر باشد در مسوولیتها به کار گیریم. نگاه ما به زنان نگاه فرهنگی و انسانی است و معتقدیم زن هدیه خدا به آفرینش است و دل زن به عرش خدا نزدیکتر است چرا که کانون محبت است و امروز در بالاترین زمینههای پژوهش وفناوری بخش قابل توجهی دست زنان است.
احمدینژاد در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه آقای صفارهرندی اعلام کرده است که برای60 مجوز روزنامه صادر شده ولی 11 روزنامه اجازه انتشار پیدا کردهاند، گفت: روزنامههایی که مجوز میگرفتند با آنهایی که منتشر میشوند متفاوتاند، روزنامههای ما آزادی مطلق دارند به گونهای که به حقوق عمومی نیز تجاوز میکنند و من به این مساله رسیدگی میکنم که اگر آقای صفار آمار اشتباهی داده باشند باید پاسخگو باشند.
رئیسجمهور در پاسخ به سوالی در مورد توقیف روزنامه یاس نو از سوی وزارت ارشاد نیز گفت: بر اساس قانون دولت روزنامهای را توقیف نمیکند بلکه این وظیفه دستگاه قضایی است. شخصاَ مخالف توقیف روزنامهها هستم و در این دولت نسبت به دولت قبل بسیار کمتر روزنامهها بسته شده و اگر هم موردی بوده معنایش این نیست آزادی نداریم و این را اثبات میکنم.
وی با تاکید بر اینکه اگر فکر میکنید اجحافی شده منعکس کنید تا رسیدگی کنم، در پاسخ به این سوال خبرنگار که شما مدعی هستید در کشور آزادی وجود دارد ولی من به عنوان یک خبرنگار این احساس را ندارم، خاطر نشان کرد:همین که جلوی من ایستادهاید و میگویید که احساس آزادی نمیکنم به این معنا است که آزاد هستید. در هیچ جای دنیا نظیر جلسه امروز پیدا نمیکنیم.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه یکی از کاندیداها مطرح کرده بود احمدینژاد از طرح وی کپیبرداری کرده است، تاکید کرد: بعضیها حرف من در این ارتباط را کاملاَ وارونه نشان دادند و کاریکاتور نیز از من کشیدند که جرم است که البته من پیگیری نکردم من گفتم برای سرمایهگذاری در اکتشاف نفت تاکنون کشورهای خارجی میآمدند ولی ما اصرار داریم که خودمان هم وارد این کار شویم و این افراد گفتند که دولت دنبال سهام نفت است.
وی در پاسخ به این سوال که آقای رضایی اعلام کرده در صورت پیروزی در انتخابات شما را در کابینه خواهد برد، گفت: از اینکه ایشان به من لطف دارند و مرا دعوت میکنند سپاسگذارم.
وی در پاسخ به این سوال که شما عملکردهای دولت گذشته را زیر سوال بردهاید، گفت:من فقط دولت نهم را با بقیه مقایسه کردم و اعتقاد دارم عملکرد این دولت متفاوت از بقیه است و آن بازگشت به آرمانهای انقلاب است و کارایی این دولت در مقایسه با کار دولتهای قبل برجستهتر است ولی توهین و جسارت به کسی نکردهام.
احمدینژاد در پایان در پاسخ به سوالی در خصوص القای کدورتها بین دولت نهم و مراجع و علما گفت: دولت نهم دولتی مکتبی است و ادبیات آن برآمده از عمق اسلام ناب است. قریب به اتفاق علما از جهتگیریهای دولت نهم حمایت میکنند و القا کدورت ساخته و پرداخته مخالفان است آنها پرداختن به این مسائل را پیروزی خود میدانند. در دولت بعد خواهید دید که اختلاف اساسی و کدورتی نبوده است.
غلامحسین امیری قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین که در جلسه ماهانه این جامعه سخن میگفت با اشاره به انتخابات آتی ریاست جمهوری اظهار داشت: در انتخابات آتی شاهد حضور گسترده مردم در صحنه خواهیم بود.
وی افزود: باید همه جریانها، احزاب و تشکلها زمینه حضور گسترده مردم را در انتخابات فراهم کنند.
امیری با بیان اینکه جامعه اسلامی مهندسین از محمود احمدینژاد اعلام حمایت کرده است، گفت: این جامعه که یکی از تشکلهای جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری است به صورت واحد و یکپارچه از کاندیداتوری احمدینژاد حمایت کرده است.
قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به نقش اصولگرایان در انتخابات آتی تصریح کرد: اصولگرایان تلاش کنند تا آرای آنها تنها احمدینژاد باشد.
منبع : خبرگزاری فارس
چهار سال پیش ، با پیروزی دکتر احمدی نژاد در انتخابات سوم تیر ، آن هم در مقابل هاشمی رفسنجانی ، این باور در اندیشه من و بسیاری دیگر شکل گرفت که جمهوری اسلامی ، به اندازه ای وسعت و ظرفیت دارد که افرادی خارج از سیستم قدرت نیز می توانند خود را در معرض رأی مردم قرار دهند و عالی تریم مقامات کشور را عهده دار شوند و الا اگر جز این بود ، مگر می شد از سد سیاستمدار متنفذی چون هاشمی رفسنجانی عبور کرد و به پیروزی رسید؟!
این ، اما تنها دستاورد پیروزی دکتر نبود. درست در نخستین روزهای ریاست جمهوری وی ، پلمپ تأسیسات هسته ای ایران برداشته شد و دانشمندان خانه نشین شده ایرانی ، بار دیگر بر سر کار بازگشتند تا در یک دوره چهار ساله ، چرخه سوخت هسته ای را تکمیل کنند و فرایند اتمی شدن ایران را به نقطه بازگشت ناپذیر برسانند.
موضوع ، البته فقط فناوری هسته ای نبود بلکه فراتر از آن ، حیثیت ملتی بزرگ بود که لگدمال خودخواهی غربی ها و خود کم بینی برخی داخلی ها شده بود ، حیثیتی که اکنون با اقتدار ، اعاده شده و دندان طمع بیگانگان را کشیده است.
می گویند در دولت قبل ، این همه قطعنامه علیه ایران صادر نشد ولی سیاست خارجی دولت نهم به گونه ای بود که شورای امنیت علیه مان قطعنامه داد.
راست می گویند، در دولت قبل ، آمریکا و متحدانش علیه ایران قطعنامه ندادند زیرا بدون آن که قطعنامه ای در کار باشد ، دولت ما همان کاری را انجام می دادکه آنها می خواستند! و مگر چهار تا سانتریفیوژ خاموش و مجتمع قفل خورده هسته ای ، اساساً نیازی هم به قطعنامه غربی ها داشت؟!
احمدی نژاد ، یک کار بزرگ دیگر هم انجام داد و آن ، احیای ادبیات انقلاب اسلامی بود ، ادبیاتی که در گذر سال های سیاست زده پیشین ، اندک اندک به خاطره تبدیل می شد و داشت از یاد مردم می رفت که ساده زیستی ، نوکری مسوولان در برابر مردم ، عدالت جویی و دهها آرمان دیگر ، اهدافی بود که برای تحقق شان انقلاب کرده و برای حفظ شان صدها هزار از بهترین جوانان شان را داده اند.
اما "مردی از جنس مردم" که آمد ، قدرت رسمی ، نه جایگاهی برای سلطه گری ، که بار دیگر ،فرصتی برای خدمت شد و رایحه این خدمتگزاری ، از پایتخت نیز گذر کرد و تا دورترین روستاهای آذربایجان و سواحل خلیج فارس و دریای عمان و خوزستان و خراسان و لرستان و ... رسید.
سفرهای استانی ، ابتکار بزرگی بود که دولت نهم بدان پرداخت و بررسی و حل میدانی مشکلات مردم را عملیاتی کرد.
مخالفانی که این سفرها را "تبلیغی" می نامند ، البته هرگز به دستاورهای آن اشاره ای نمی کنند و نمی گویند که در این سفرها ، بسیاری از مشکلات منطقه ای که سال ها لاینحل مانده بود ، با حضور دولتمردان در محل مشکل ، حل و گره از کار خلق گشوده شد.
دولت احمدی نژاد ، دولت کارهای بزرگ است. طرح تحول اقتصادی که به اذعان همه اقتصاددانان بی طرف ، جراحی گریز ناپذیر اقتصاد ملی است در این دولت طراحی شد و جالب اینجاست کسانی در مقابل آن قد علم کرده اند که سالیان دراز ، خود از بی هدف بودن یارانه ها ناله ها سر می دادند ولی خود هرگز جرأت هدفمند کردن نداشته اند و اینک که دولت چنین جسارتی را به خرج داده ، همه شعارهایشان را فراموش کرده و به سنگ اندازی روی آورده اند چرا که از دیدگاه آنان هر کاری از دولت نهم سر بزند،فارغ از ارزش گذاری کارشناسی ، محکوم است و مذموم !
در دولت نهم ، هر چند بنزین سهمیه بندی شد اما کار بزرگ دیگری نیز استارت خورد و آن حرکت به سمت خودکفایی در تولید بنزین است به گونه ای که تا دو - سه سال آینده ، ایران ، نه تنها بنزین وارد نمی کند ، بلکه به جمع صادر کنندگان بنزین نیز می پیوندد.
به راستی اگر دولت های گذشته ، آینده نگرانه ، به موضوع بنزین می نگریستند و زیرساختهای تولید را فراهم می کردند ، آیا کار به جایی می رسید که امروز ناگزیر از سهمیه بندی شویم؟!
یا به ماجرای پردامنه "سیمان" بنگرید که برای سالیان دراز ، معضل مزمن اقتصاد ملی بود و نوسان قیمت و کمبود و بازار سیاه ، پای ثابت همه قصه های سیمان در این کشور بود ولی اینک ، نه تنها خودکفایی حاصل شده ، بلکه صادرات سیمان نیز از منابع درآمد زایی ملی است و مهم تر از همه این که این محصول استراتژیک ، با قیمت مناسب و به وفور در دسترس مصرف کننده داخلی است.
اگر بخواهم فهرست کارهای مثبت دولت نهم را بیاورم ، حتماً کتابی قطور و چند جلدی خواهد شد از جمله این که میزان خصوصی سازی در دولت نهم 18 برابر سالهای 70 تا 82 بوده است.
تعداد هواپیماهای مسافری که در این دولت وارد ناوگان هوایی کشور شد ، 3 برابر دولت گذشته است.
تعداد پایگاه های اورژانس جاده ای 5 برابر شد.
داستان معوقات اموزش و پرورش که بیش از 15 سال ، نظام آموزشی را می آزرد ، به پایان رسید.
هزاران پروژه ناتمام که پیشتر به فراموشی سپرده شده بودند ، در مدتی کمتر از 4 سال تکمیل شدند و این در حالی است که برخی از این پروژه ها ، بیش از 20 سال بود که متروکه رها شده بودند.
مسکن مهر ، امید را برای خانه دار شدن میلیون ها نفر زنده کرد.
تسهیلات ازدواج ، که قبلاً مبلغی ناچیز بود و ماه ها وقت زوج ها را مصروف خود می کرد ، به رقم آبرومندی رسید که ظرف چند روز پرداخت می شود.
در دولت نهم برای توسعه فازهای جدید پارس جنوبی - که آینده اقتصاد ایران بدان مرتبط است 12 میلیارد دلارسرمایه گذاری مستقیم شد( قابل توجه کسانی که می گویند پول نفت در کجا خرج شد؟!)
ساخت فضای ورزشی به 20 برابر کل دولت های بعد از انقلاب رسید و حتی بسیاری از روستاها نیز به سالن های ورزشی مجهز شدند .ضریب نفوذ اینترنت دو برابر شد ، بیش از کل تاریخ مخابرات ایران ، تلفن ثابت و همراه واگذار گردید.
ارزش کل صادرات غیر نفتی در چهار دولت قبلی ، 53 میلیارد دلار بود ولی دولت نهم به تنهایی موفق شد این رقم را به 57 میلیارد دلار افزایش دهد.
در دوران هشت ساله اصلاحات، مجموعاً 42 هزار پروژه به انجام رسید ولی در چهار سال دولت نهم ، رکورد 98 هزار و 400 پروژه به ثبت رسید که در کل تاریخ کشور بی سابقه است.
در 4 سال فعالیت دولت هشتم 160 هزار میلیارد تومان برای سرمایهگذاری جهت تاسیس واحدهای جدید صنعتی اختصاص یافته بود ، در حالی که این میزان در دولت نهم 500 هزار میلیارد تومان بوده است .
و ... .
من ، به عنوان یک ایرانی، منصفانه نمی دانم که این همه کار را در کنار نقدهای موجود بر دولت نهم نبینم ، خود را به ندیدن بزنم و تجاهل کنم هر چند که سیاست بازان حرفه ای و دور ماندگان از قدرت، بخواهند واقعیت ها را قلب کنند و همچنان به ما دروغ بگویند و بر طبل سیاه نمایی بکوبند.
از این رو ، در قضاوت نهایی ام ، احمدی نژاد را به عنوان یک رئیس جمهور عملگرا و مردمی ، بار دیگر انتخاب خواهم کرد به امید آن که تجربیاتش در دور اول ریاست جمهوری، کارآمدی مضاعف او را در مدیریت کلان کشور در چهار سال دوم ، به دنبال داشته باشد.
منبع :عصر ایران